(391)
(412)
(78)
(147)
(114)
(68)
(104)
(186)
(118)
(30)
(26)
(42)
(14)
(11)
(6)
(28)
(16)
(43)
(9)
 wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
1 2 3 4 5 6 Dalej > [120] Koniec >>
produkt
imie/data opinia

Sklep ogólnie
Danuta
2018-11-13 18:11:15
Zamowilam 5 koszykow na wymiar - realizacja wrecz ekspresowa! Wykonanie solidne, estetyczne! Przy tym bardzo mily Pan 😊 Polecam chetnym!

Sklep ogólnie
Ewa
2018-11-08 18:07:34
Produkty zgodne z opisami, profesjonalna obsługa, świetny towar i ekspresowa wysyłka. Szczerze polecam zakupy w tym tym sklepie.

Sklep ogólnie
Gosia
2018-11-06 14:38:16
Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Szybka przesyłka, a wyroby najwyższej jakości.

Sklep ogólnie
ZBIGNIEW
2018-10-29 08:42:36
Tutaj mogą Państwa wyrazić ogólną opinię o sklepie KOSZ WIKLINOWY WYKONANY ZGODNIE Z ZAMÓWIENIEM,STAŁY KONTAKT Z WYKONAWCĄ,POLECAM I POZDRAWIAM

Sklep ogólnie
Renata
2018-09-26 07:00:20
Wykonanie bardzo ładne, prezentuje się super, polecam!!!

Sklep ogólnie
Joanna
2018-09-08 22:10:09
Polecam. Zamówienie zrealizowane dokładnie wg wymiarów podanych. Dokładnie i szybko. Jestem bardzo zadowolona

Sklep ogólnie
Olga K.
2018-09-06 15:55:09
Szybko, sprawnie i wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam

Sklep ogólnie
Stenia
2018-09-02 22:04:36
dostawa błyskawiczna.

Sklep ogólnie
Małgorzata
2018-08-26 18:46:14
Produkt bardzo mi się podoba. ładniejszy niż sobie wyobrażałam. Bardzo polecam.

Sklep ogólnie
Wojtek
2018-08-06 22:18:30
Tutaj mogą Państwa wyrazić ogólną opinię o sklepie. To fajna i solidna firma. Polecam. Szanujcie polskie rękodzieło!

1 2 3 4 5 6 Dalej > [120] Koniec >>

Czy wiesz, że wszytkie produkty możesz zobaczyć na żywo tutaj?

Polityka Cookies © Copyright 2002-2018 wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.