(384)
(392)
(78)
(126)
(114)
(68)
(104)
(184)
(118)
(36)
(26)
(41)
(12)
(11)
(28)
(12)
(43)
(11)
 wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
<<  Pocz [1] < Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej > [269] Koniec >>
produkt
imie/data opinia
Oplotka uchwyt  oprawka rogożynowa na szklankę 6, średnica w środku ok. 6,5
nr:437
Zofia
2017-11-03 17:39:18
Koszyczki super, dokładnie takie jak na zdjęciu, ładnie wykończone, bardzo praktyczne i idealnie pasujące do szklanki, super jest to że szklanka nie musi być zwężana do dołu.

Sklep ogólnie
Zofia
2017-11-03 17:39:18
Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedającym.
Skrzynka 40 x 30 x15
nr:463
Dagmara
2017-10-30 09:57:39
Jestem bardzo zadowolona.blyskawiczna wysyłka. Polecam !!!!
Półka wisząca narożna 25x25x40
nr:1683
Justyna
2017-10-28 11:44:28
Zrobiłam sobie z tej półki rogowej chlebak, sporo pieczywa się mieści, jestem bardzo zadowolona. Współpraca ze sprzedawcą, termin przesyłki jak i jakość produktu spełniły moje oczekiwania. Gorąco polecam.

Sklep ogólnie
MJK
2017-10-24 14:22:27
Dostawa w uzgodnionym terminie. Fajny kontakt z właścicielem Firmy. Gorąco Polecam.
Doniczka wiklinowa owalna. zew. 48x25 wys. 14, dno wew. 42x15
nr:2347
Jolanta
2017-10-20 07:03:44
Doskonała jakość i szybka realizacja zamówienia. Szczerze polecam sklep.
Skrzynka 50x35x15
nr:458
Jolanta
2017-10-20 07:03:44
Taki koszyk zamówiłam według własnych wymiarów. Został wykonany szybko i wymiary idealnie dopasowane. Polecam zakupy wikliny w tym sklepie.

Sklep ogólnie
Monika
2017-10-11 16:27:02
Serdecznie polecam robione na miarę kosze wiklinowe, wykonanie najwyższej jakości. Błyskawiczna dostawa, super kontakt i dbałość o klienta. Dziękuję i pozdrawiam :)
Szuflady, skrzynki z wikliny na dowolny wymiar i kolor. 50x30x15
nr:460
Joanna
2017-10-09 20:01:49
Świetny kosz. O taki dokładnie mi chodziło. Uchwyt bardzo przydatny a jednocześnie estetyczny. Mój zakup był już kolejnym w ciągu ostatnich lat. Wiklina jest trwała i piękna. Dziękuję bardzo.
Kapelusz rogożynowy śred. ronda 37, wys 16, obwód około 66
nr:3338
Wojciech
2017-10-02 09:25:04
Dobrze wykonany, świetnie wygląda. Szkoda, że nie występuje w mniejszych rozmiarach.

<<  Pocz [1] < Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej > [269] Koniec >>

Czy wiesz, że możesz obejrzeć wszystkie produkty na jednej stronie?

Polityka Cookies © Copyright 2002-2017 wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.