(391)
(412)
(78)
(147)
(114)
(68)
(104)
(186)
(118)
(32)
(26)
(42)
(12)
(11)
(6)
(28)
(16)
(43)
(9)
 wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
<<  Pocz [1] < Wstecz 265 266 267 268 269 270  Dalej > [279] Koniec >>
produkt
imie/data opinia

nr:2059
Marta
2008-06-02 05:50:56
Witam Dokonałam zakupu fotela,jestem bardzo zadowolona z produktu,jak również miłego i fachowego podejścia pracowników tej Firmy,Gorąco polecam Jeszcze raz dziękuję

Sklep ogólnie
ania
2008-04-21 19:42:34
koszyki bardzo ładne, rozmiar dokładnie taki jak zamawialiśmy , a którego nie moglismy zdobyć w sklepach bardzo udany zakup, myślę że nie ostatni

Sklep ogólnie
Aniela
2008-04-20 20:06:25
Zakupy dokonane w Państwa sklepie zadowoliły mnie i moich najbliższych w zupełności. Produkty są solidnie wykonane. Z pewnością będę jeszcze korzystaz z państwa usług.
Słupek 4 półkowy pełny 30x29x107
nr:1710
Magda
2008-04-18 07:04:17
Piękna, bardzo starannie wykonana, a przy tym delikatna i lekka.
Słupek 4 półkowy 30x29x102
nr:1719
Magda
2008-04-18 07:04:17
Bardzo fajna etażerka, doskonale pasuje do innych, które również kupiłam w tym sklepie.
Etażerka. Boki całe ażurowe. 46x29x102
nr:1708
Magda
2008-04-18 07:04:17
Kupiłam w tej firmie 4 podobne etażerki, wszystkie są śliczne i doskonałej jakości. Wszystko jest równe, drzwiczki pasują idealnie. Dziękuję!
Etażerka z drzwiczkami na dole. Boki całe  ażurowe 46x29x102
nr:1707
Magda
2008-04-18 07:04:17
Super mebelek! Dokładnie wykonany i bardzo zgrabny.

Sklep ogólnie
Magda
2008-04-18 07:04:17
Wiklinowe Cuda to bardzo adekwatna nazwa! Z szerokiej gamy produktów wybrałam sobie 4 etażerki, które są tak piękne, że brak słów! Drugą, bardzo ważną sprawą jest profesjonalizm Sprzedającego, doskonałe fachowe porady oraz bardzo dobry kontakt mailowy i s
Bambus - Miskant olbrzymi. (Miscanthus gigantheus)  W  naszym klimacie rośnie do 4 m wysokości. Odporny na mrozy. Cena za 1 sadzonkę- kłącze.
nr:1397
Karolina
2008-04-17 17:34:30
Bambus wspaniale wygląda w ogrodzie.
Fotel wiklinowy na koszu. 60x75x 40/110 , średnica siedziska  46
nr:164
Karolina
2008-04-17 17:34:30
Bardzo ładne i wygodne fotele. Super relaks.

<<  Pocz [1] < Wstecz 265 266 267 268 269 270  Dalej > [279] Koniec >>

Czy wiesz, że niektóre produkty możesz zamówić o dowolnych wymiarach?

Polityka Cookies © Copyright 2002-2018 wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.