(384)
(392)
(78)
(133)
(114)
(68)
(104)
(184)
(118)
(36)
(26)
(41)
(12)
(11)
(28)
(12)
(43)
(11)
 wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
<<  Pocz [1] < Wstecz 265 266 267 268 269 270  Dalej > [271] Koniec >>
produkt
imie/data opinia

Sklep ogólnie
Ela
2008-03-13 13:00:19
Bardzo duży wybór, wysokiej jakości wyrobów wiklinowych. Różne romiary poszczegolnych wyrobów pozwalają dobrać coś odpowiedniego dla własnych potrzeb. Jestem zadowolona z dotychczasowych zakupów.

Sklep ogólnie
Justyna
2008-03-13 12:52:49
Doskonała i przyjazna obsługa klienta, terminowa realizacja. Polecam.
Kosz na pościel i bieliznę, uniwersalny także na wymiar. 70x37x35.
nr:450
Monika
2008-03-03 09:33:39
Dziękuję za kosz. Podoba mi się.

Sklep ogólnie
Monika
2008-03-03 09:33:39
Profesjonalny sklep.

Sklep ogólnie
Agnieszka
2008-03-02 13:34:21
Dokonałam zakupów i jestem bardzo zadowolona,Wspaniałe wykonanie. Wyroby solidne i estetyczne. Polecam ten sklep. Pozdrawiam
Kosz prezentowy, upominkowy z wikliny - mały. Cena netto 9 zł. dno  z zew. 22x11.5, góra 31x18, wys.8/15/44
nr:1641
Wacław
2008-03-02 13:34:21
Ładne kosze do pakowania prezentów. Bardzo ładnie wykonane.
Kosz prezentowy, upominkowy z wikliny - mały. Cena netto 9 zł. dno  z zew. 22x11.5, góra 31x18, wys.8/15/44
nr:1641
Zbigniew
2008-03-02 13:28:18
Eleganckie kosze do zestawów upominkowych. Na drugi dzień po zamówieniu już otrzymałem.

Sklep ogólnie
Stefania
2008-03-02 13:28:18
Świetny sklep.Doskonała jakość wyrobów. Solidność.
Kosz prezentowy z wikliny-  bardzo duży.  Cena netto 19. dno z zew. 39x22,góra 60x33 wys.12x29x56
nr:1644
Natalia
2008-03-02 13:28:18
Chciałam podziękować za ładne kosze.

Sklep ogólnie
Krzysztof
2008-03-02 11:20:43
Możliwość podania własnych wymiarów jest rewelacyjną rzeczą co czyni ten sklep unikalny. Jakość produktów doskonała - tak trzymać. Pozdrawiam

<<  Pocz [1] < Wstecz 265 266 267 268 269 270  Dalej > [271] Koniec >>

Tracking paczki oznacza monitorowanie przesyłki na całej trasie transportu

Polityka Cookies © Copyright 2002-2018 wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.