(393)
(383)
(78)
(125)
(114)
(66)
(104)
(183)
(118)
(35)
(26)
(41)
(12)
(9)
(28)
(12)
(43)
(11)
 wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
<<  Pocz [1] < Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej > [266] Koniec >>
produkt
imie/data opinia
Kwietnik wiszący 25 x 51
nr:291
Agnieszka
2017-06-29 19:59:39
super, wszystko zgodne z opisem super wykonane, bardzo milym zaskoczeniem byl szybki termin wykonania co absolutnie nie wplynelo na jakosc zakupionego produktu, polecam serdecznie
Etażerka czteropółkowa , na dowolny wymiar. 25 x 40 wys. 75
nr:2340
Agnieszka
2017-06-29 19:59:39
super, wszystko zgodne z opisem super wykonane, bardzo milym zaskoczeniem byl szybki termin wykonania co absolutnie nie wplynelo na jakosc zakupionego produktu, polecam serdecznie

Sklep ogólnie
Agnieszka
2017-06-29 19:59:39
polecam sklep w 100% pod wzgledem jakości terminowości i obsługi

Sklep ogólnie
Renata
2017-06-13 23:46:57
Bardzo miła i sprawna obsługa. Otrzymała pomoc w doborze wielkości koszy prezentowych. Polecam zakupy w tym sklepie.
Etażerka 30x29, wys. 75
nr:2305
Marzena
2017-06-08 09:32:27
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Etażerka śliczna, solidnie wykonana. Przesyłka przyszła szybko. Na pewno jeszcze nie raz będę zamawiała w Sklepie.
Skrzynka 16x27 wys. 6
nr:2913
Marzena
2017-06-08 09:32:27
Koszyczek zamówiony na wymiar został wykonany idealnie. Ładna i solidna robota.

Sklep ogólnie
Beata
2017-05-25 11:14:18
Zamowione koszyki sliczne,perfekcyjnie wykonane i juz szykuje sie do kolejnego zamowienia.Polecam serecznie
Skrzynka - szuflada.  22 x 35 x 19
nr:1446
Zbigniew
2017-05-24 21:30:53
Skrzynki zostały wykonane dokładnie na taki wymiar, jaki podałem. Po dwóch miesiącach użytkowania są idealne, brak oznak zużycia. Serdecznie polecam.
Drzwiczki na dowolny wymiar. x x
nr:2397
Krystyna
2017-05-23 19:04:13
Jestem bardzo zadowolona. Drzwiczki wykonane bardzo solidnie.

Sklep ogólnie
Krystyna
2017-05-23 19:04:13
Tutaj mogą Państwa wyrazić ogólną opinię o sklep

<<  Pocz [1] < Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej > [266] Koniec >>

Czy wiesz, że wszytkie produkty możesz zobaczyć na żywo tutaj?

Polityka Cookies © Copyright 2002-2017 wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.