(384)
(392)
(78)
(126)
(114)
(68)
(104)
(184)
(118)
(36)
(26)
(41)
(12)
(11)
(28)
(12)
(43)
(11)
 wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
<<  Pocz [1] < Wstecz 1 2 3 4 5 6  Dalej > [269] Koniec >>
produkt
imie/data opinia
Skrzynka 16x27 wys. 6
nr:2913
Marzena
2017-06-08 09:32:27
Koszyczek zamówiony na wymiar został wykonany idealnie. Ładna i solidna robota.

Sklep ogólnie
Beata
2017-05-25 11:14:18
Zamowione koszyki sliczne,perfekcyjnie wykonane i juz szykuje sie do kolejnego zamowienia.Polecam serecznie
Skrzynka - szuflada.  22 x 35 x 19
nr:1446
Zbigniew
2017-05-24 21:30:53
Skrzynki zostały wykonane dokładnie na taki wymiar, jaki podałem. Po dwóch miesiącach użytkowania są idealne, brak oznak zużycia. Serdecznie polecam.
Drzwiczki na dowolny wymiar. x x
nr:2397
Krystyna
2017-05-23 19:04:13
Jestem bardzo zadowolona. Drzwiczki wykonane bardzo solidnie.
Kufer  prostokątny. 80x49x49
nr:2749
Martyna
2017-05-15 19:06:01
Towar zgodny z wymaganiami, serdeczny kontakt z pracownikami. Polecam
Mata wiklinowa zwijana. 300 x 150
nr:2651
Urszula
2017-05-12 21:08:27
Świetne wyroby wikliniarskie, bardzo szybka dostawa. Kochamy wiklinę, gdyż ma duszę.
Drzwiczki pojedyńcze w ramce na dowolny wymiar. xx
nr:3078
Mirosława
2017-05-11 22:06:26
Drzwiczki wykonane niezwykle solidnie według zamówionego przeze mnie wymiaru;dzięki temu idealnie pasują do miejsca w regale.

Sklep ogólnie
Mirosława
2017-05-11 22:06:26
Ogólnie ,po raz kolejny jestem bardzo zadowolona ze sklepu p.Andrzeja i jego wyrobów.Wysoka jakość rękodzieł ,dotrzymywanie umówionego terminu wykonania,bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka kurierska to cechy które powodują,że zawsze z czystym sumieni
Mata, osłona  z wikliny pełnej korowanej. 120 x 80
nr:2512
Mirosława
2017-05-11 22:06:26
Mata wiklinowa bardzo ładna także idealnie 'trzyma wymiar'- co jest dla mnie ważne bo będzie służyła jako zagłówek do łóżka.
Uwaga: Dowolny kosz pomalowany na dowolny kolor. xxx
nr:2567
Jarek
2017-04-27 21:44:14
Bardzo dobrze i precyzyjnie wykonane kosze na zamówienie. Bardzo dziękuję

<<  Pocz [1] < Wstecz 1 2 3 4 5 6  Dalej > [269] Koniec >>

Czy wiesz, że niektóre produkty możesz zamówić o dowolnych wymiarach?

Polityka Cookies © Copyright 2002-2017 wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.