(391)
(412)
(78)
(146)
(114)
(68)
(104)
(186)
(118)
(30)
(26)
(42)
(14)
(11)
(6)
(28)
(16)
(43)
(8)
 wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
1 2 3 4 5 6 Dalej > [162] Koniec >>
produkt
imie/data opinia
Szuflada, skrzynka z wikliny na dowolny wymiar i kolor. 50x30x15
nr:460
Anna
2019-02-19 09:01:34
Produkty pięknie wykonane. Wymiarowo zgadzały się idealnie z podanymi przeze mnie dzięki czemu dobrze wkomponowały się w docelowe miejsce. Napewno jeszcze skorzystam z oferty firmy w przyszłości.
Fotel wiklinowy , muszla. 70x70, wys. 40/75, sredn siedziska 38
nr:2852
Dominika
2019-02-05 11:27:15
Ładny, zgrabny, elegancko wykonany. Polecam.
Szuflady, skrzynki z wikliny na dowolny wymiar i kolor. 40 x 30 wys 25
nr:2486
Magda
2019-02-04 21:17:16
nie mogłam znaleźć nigdzie w internecie ani sklepach stacjonarnych takiego rozmiaru szuflad wiklinowych, to jedyny sklep gdzie finalnie się udało. Wszystko mega profesjonalnie, jestem bardzo zadowolona :)
But 15x10 wys 14
nr:1987
Krystyna Perzyna
2018-12-21 12:04:09
Opinia nie musi być anonimowa.Jestem pełna podziwu dla Pana pracy.Wyroby są przepiękne i muszę przyznać - bardzo tanie, biorąc pod uwagę ogromny wkład pracy w ich wykonanie.To niczym dzieła sztuki.Ponadto Pan Andrzej jest bardzo uczciwym producentem i czł
Kosz na pościel i bieliznę 30x25x70
nr:1614
Magda
2018-11-28 13:58:22
Świetny kosz. Doskonałe wykonanie z dbałością o detale. Polecam!
Skrzynka - szuflada z wikliny. 22 x 35 x 19
nr:1446
Magda
2018-11-28 13:58:22
Rewelacyjna jakość, idealne dopasowanie oraz świetne wykonanie, którego na próżno szukać w sklepach sieciowych. Polecam!
Skrzynka - szuflada z wikliny. 22 x 35 x 19
nr:1446
Magda
2018-11-28 13:58:22
Rewelacyjna jakość, idealne dopasowanie oraz świetne wykonanie, którego na próżno szukać w sklepach sieciowych. Polecam!
Walizka 30 x 20 x 13 , wewnątrz: 26x15x12
nr:1576
Kasia
2018-11-21 14:28:51
Wszystko Ok,szybka wysyłka,bardzo ładne produkty.
Kosz na pościel i bieliznę. 30x30x60
nr:104
Anna
2018-11-20 12:57:16
Wyrób I klasa -:) taki jakiego oczekiwałam
Drzwiczki skrzydełkowe w ramce , na dowolny wymiar. xx
nr:3075
Dorota
2018-11-14 06:27:09
Solidna robota. Polecam

1 2 3 4 5 6 Dalej > [162] Koniec >>

Czy wiesz, że niektóre produkty możesz zamówić o dowolnych wymiarach?

Polityka Cookies © Copyright 2002-2019 wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.