(391)
(412)
(78)
(147)
(114)
(68)
(104)
(186)
(118)
(37)
(26)
(42)
(12)
(11)
(6)
(28)
(16)
(43)
(9)
 wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
<<  Pocz [1] < Wstecz 270 271 272 273 274 275  Dalej > [277] Koniec >>
produkt
imie/data opinia

Sklep ogólnie
Kamila
2008-03-13 18:42:45
Jestem bardzo zadowolona zarówno z produktów jak i z profesjonalnego podejścia Pana Andrzeja do swoich klientów. Polecam!!!
Szuflada, skrzynka z wikliny na dowolny wymiar i kolor. 50x30x15
nr:460
Radek
2008-03-13 17:49:48
Jak najbardziej produkty spełniają moje oczekiwania a sposób realizacji jest również na satysfakcjonującym poziomie. Polecam wszystkim gorąco.

Sklep ogólnie
Radek
2008-03-13 17:49:48
Jak najbardziej produkty spełniają moje oczekiwania a sposób realizacji jest również na satysfakcjonującym poziomie. Polecam wszystkim gorąco.

Sklep ogólnie
Kinga
2008-03-13 17:38:49
Bardzo miła i rzetelna obsługa. Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem i obrazkiem. Polecam
Fotel królewski, jasny. 72x53x43/85, siedzisko: 42x42.
nr:157
Justyna
2008-03-13 16:51:32
Właśnie szukałam foteli w takim kolorze (oryginalnym , białym). Polecam.
Kosz na pościel i bieliznę, uniwersalny także na wymiar. 70x37x35.
nr:450
agnieszkaR
2008-03-13 15:14:27
zamówiłam dwa kosze z podaniem indywidualnych wymiarów. Są dokładnie takie o jakie prosiłam. Bardzo dokładne i estetyczne wykonanie.

Sklep ogólnie
froschek26
2008-03-13 14:21:42
Obsługa szybka, sprawna. Bardzo sympatycznie i profesjonalnie POLECAM!!!

Sklep ogólnie
małgosia
2008-03-13 13:56:16
Bardzo miła , profesjonalna obsługa. Towar przyszedł terminowo. Polecam wszystkim zainteresowanym

Sklep ogólnie
Krzysztof
2008-03-13 13:52:10
Fotel bujany wykonany bardzo starannie, jest bardzo duży i wygodny. Przesyłka została zrealizowana bardzo szybko. Na drugi dzień po zamówieniu otrzymałem już towar. POLECAM !!!
Etażerka z dowolną liczbą szuflad. 66x35x82  Jedna szuflada kosztuje 49 zł.
nr:1702
magda
2008-03-13 13:03:58
jestem bardzo zadowolona z zakupów -bardzo sprawnie i szybko dostarczono mi przesylki-bardzo mila obsluga-towar jest bardzo solidny i polecam wszystkim.pozdrawiam

<<  Pocz [1] < Wstecz 270 271 272 273 274 275  Dalej > [277] Koniec >>

Czy wiesz, że aktualnie posiadamy w sprzedaży blisko 1500 produktów?

Polityka Cookies © Copyright 2002-2018 wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.