(391)
(412)
(78)
(146)
(114)
(68)
(104)
(186)
(118)
(30)
(20)
(42)
(14)
(11)
(6)
(28)
(16)
(43)
(8)
 wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
<<  Pocz [1] < Wstecz 277 278 279 280 281 282  Dalej > [285] Koniec >>
produkt
imie/data opinia
Kosz prostokątny. 50 x 30, wys 50
nr:1773
MIchał
2008-03-13 23:03:21
Towar spox, Polecam

Sklep ogólnie
Ela
2008-03-13 21:55:57
bardzo dziekuje za szybkie i sprawne nadesłanie towaru. Był on dobrze zapakowany i oznakowany, bez żadnych uszczerbków i teraz sprawdza się znakomicie. Dziekuję

nr:2059
Beata
2008-03-13 20:34:17
Cudowny fotel bujany......... wnosi do wnętrza odrobinę romantyzmu i nostalgii. Polecam.

Sklep ogólnie
Beata
2008-03-13 20:34:17
Szybka dostawa. Wspaniała współpraca.
Skrzynka - szuflada wiklinowa 25x27x27
nr:1445
Justyna
2008-03-13 19:56:06
jestem bardzo zadowolona z zamówionych koszy, bo mimo iż są nietypowo małe, to bardzo się sprawdzają a ich wykonanie wskazuje na bardzo dokładną i rzetelną pracę
Koszyczek okolicznościowy sr. 13, wys 8/17
nr:2078
Kamila
2008-03-13 18:42:45
Bardzo ładny i zgrabny koszyczek idealny np. do sypania kwiatków
Kosz uniwersalny 34x24x15
nr:1508
Kamila
2008-03-13 18:42:45
Solidnie wykonany kosz, nowoczesny kształt, bardzo praktyczny i poręczny.

Sklep ogólnie
Kamila
2008-03-13 18:42:45
Jestem bardzo zadowolona zarówno z produktów jak i z profesjonalnego podejścia Pana Andrzeja do swoich klientów. Polecam!!!
Szuflada, skrzynka z wikliny na dowolny wymiar i kolor. 50x30x15
nr:460
Radek
2008-03-13 17:49:48
Jak najbardziej produkty spełniają moje oczekiwania a sposób realizacji jest również na satysfakcjonującym poziomie. Polecam wszystkim gorąco.

Sklep ogólnie
Radek
2008-03-13 17:49:48
Jak najbardziej produkty spełniają moje oczekiwania a sposób realizacji jest również na satysfakcjonującym poziomie. Polecam wszystkim gorąco.

<<  Pocz [1] < Wstecz 277 278 279 280 281 282  Dalej > [285] Koniec >>

Polityka Cookies © Copyright 2002-2019 wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.