(391)
(412)
(78)
(146)
(114)
(68)
(104)
(186)
(118)
(30)
(26)
(42)
(14)
(11)
(6)
(28)
(16)
(43)
(8)
 wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
<<  Pocz [1] < Wstecz 275 276 277 278 279 280  Dalej > [281] Koniec >>
produkt
imie/data opinia
Etażerka z dowolną liczbą szuflad. 66x35x82  Jedna szuflada kosztuje 49 zł.
nr:1702
magda
2008-03-13 13:03:58
jestem bardzo zadowolona z zakupów -bardzo sprawnie i szybko dostarczono mi przesylki-bardzo mila obsluga-towar jest bardzo solidny i polecam wszystkim.pozdrawiam

nr:457
Ela
2008-03-13 13:00:19
Wysokiej jakości wiklinowa skrzyneczka, jakiej długo szukałam i znalazłam dopiero w "Wiklinowe Cuda"! Jestem bardzo zadowolona.
Kasetka wiklinowa. 22x14x11
nr:1879
Ela
2008-03-13 13:00:19
Idealny kuferek na babskie "szpargałki"!

Sklep ogólnie
Ela
2008-03-13 13:00:19
Bardzo duży wybór, wysokiej jakości wyrobów wiklinowych. Różne romiary poszczegolnych wyrobów pozwalają dobrać coś odpowiedniego dla własnych potrzeb. Jestem zadowolona z dotychczasowych zakupów.

Sklep ogólnie
Justyna
2008-03-13 12:52:49
Doskonała i przyjazna obsługa klienta, terminowa realizacja. Polecam.
Kosz na pościel i bieliznę, uniwersalny także na wymiar. 70x37x35.
nr:450
Monika
2008-03-03 09:33:39
Dziękuję za kosz. Podoba mi się.

Sklep ogólnie
Monika
2008-03-03 09:33:39
Profesjonalny sklep.

Sklep ogólnie
Agnieszka
2008-03-02 13:34:21
Dokonałam zakupów i jestem bardzo zadowolona,Wspaniałe wykonanie. Wyroby solidne i estetyczne. Polecam ten sklep. Pozdrawiam
Kosz prezentowy, upominkowy z wikliny - mały. Cena netto 9 zł. dno  z zew. 21x12, góra 32x18, wys.8/15/44
nr:1641
Wacław
2008-03-02 13:34:21
Ładne kosze do pakowania prezentów. Bardzo ładnie wykonane.
Kosz prezentowy, upominkowy z wikliny - mały. Cena netto 9 zł. dno  z zew. 21x12, góra 32x18, wys.8/15/44
nr:1641
Zbigniew
2008-03-02 13:28:18
Eleganckie kosze do zestawów upominkowych. Na drugi dzień po zamówieniu już otrzymałem.

<<  Pocz [1] < Wstecz 275 276 277 278 279 280  Dalej > [281] Koniec >>

Czy wiesz, że aktualnie posiadamy w sprzedaży blisko 1500 produktów?

Polityka Cookies © Copyright 2002-2019 wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.