(123)
(412)
(391)
(69)
(106)
(44)
(99)
(186)
(118)
(28)
(20)
(32)
(14)
(7)
(6)
(24)
(0)
(37)
(0)
 wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
<<  Pocz [1] < Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej > [329] Koniec >>
produkt
imie/data opinia
Oplotki uchwyty  oprawki rogożynowe na szklanki z rogożyny wys. 5 - 6 cm , średnica w środku ok. 6 cm
nr:437
Wojciech
2024-02-11 11:54:40
Koszyczki na szklanki bardzo dobrej jakości, solidne, mają ładny, estetyczny wygląd, zapewniają bezpieczny i wygodny uchwyt przy gorących napojach.

Sklep ogólnie
Wojciech
2024-02-11 11:54:40
Bardzo miła i kompetentna obsługa. Informacja o statusie na bieżąco. Produkty otrzymałem szybciej niż zakładano, o czym też zostałem dokładnie poinformowany.

Sklep ogólnie
Małgorzata
2024-01-24 20:42:34
Dla osób które tak jak ja mają ograniczoną wyobraźnię przydałoby się zdjęcie z jakimś innym obiektem dla porównania wielkości. Długo zastanawiałam się jaki rozmiar wybrać a i tak kupiłam za duży.
Buda wiklinowa piętrowa okrągła góra średn. 45 na dole 47, wys 45
nr:2531
Małgorzata
2024-01-24 20:42:34
Zamówiony produkt- legowisko dla kota otrzymałam bardzo szybko, jakość bardzo dobra.
Kosz, skrzynka skośna z wikliny na pieczywo. 45 x 35 x 10/20
nr:126
Robert
2023-12-18 12:43:57
Super wykonanie / wymiar zgodny z zamówieniem

Sklep ogólnie
Robert
2023-12-18 12:43:57
Super wykonanie / wymiar zgodny z zamówieniem. Troszkę opóżniona wysyłka,ale da sie przeżyć zważywszy na jakość.Polecam !!!
Kosz, skrzynka skośna z wikliny na pieczywo. 45 x 35 x 10/20
nr:126
Robert
2023-12-18 12:43:57
Super wykonanie / wymiar zgodny z zamówieniem

Sklep ogólnie
Magdalena
2023-12-06 15:07:55
Zamówiłam trzy koszyki na produkty do spiżarni, na konkretny wymiar. Koszyki zostały wykonane precyzyjnie, bardzo estetycznie i w umówionym terminie. Czego chcieć więcej...
Oplotki uchwyty  oprawki rogożynowe na szklanki z rogożyny wys. 5 - 6 cm , średnica w środku ok. 6 cm
nr:437
Krzysztof
2023-12-03 21:10:37
Bardzo dobra jakość i super wykonanie. Polecam ten produkt.
Kosz przyścienny 44x31x25/43
nr:2085
Jacek
2023-11-09 22:03:03
dobry kontakt i bardzo dobry towar. Żona zadowolona i już wisi wypełniony kwiatami

<<  Pocz [1] < Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej > [329] Koniec >>

Czy wiesz, że wszytkie produkty możesz zobaczyć na żywo tutaj?

Polityka Cookies © Copyright 2002-2024 wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.