(391)
(412)
(77)
(144)
(106)
(60)
(99)
(186)
(118)
(28)
(20)
(45)
(14)
(11)
(6)
(24)
(0)
(37)
(3)
 wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
1 2 3 4 5 6 Dalej > [311] Koniec >>
produkt
imie/data opinia

Sklep ogólnie
Katarzyna
2021-06-12 15:16:40
Kupowałam wiele razy różne produkty. Gorąco polecam. Świetna jakoś i dobre ceny.
Kosz okragły mini. Cena netto 11.37 zew. góra średnica 22, wys. 9 / 30
nr:3337
Katarzyna
2021-06-12 15:16:40
Doskonały. Mogą pęlnić wiele funkcji. U mnie do estetycznego zapakowania prezetu, do sypania kwuatów na procesji w Boże Ciało.
Kosz okragły mini. Cena netto 16,46 zew. góra średnica 22, wys. 9 / 30
nr:3368
Katarzyna
2021-06-12 15:16:40
Doskonały. Mogą pęlnić wiele funkcji. U mnie do estetycznego zapakowania prezetu, do sypania kwuatów na procesji w Boże Ciało.
kosz rogożynowy tradycyjny duży. Góra zewnątrz 45x18, wys. 31, z rączkami 49, Dno 31 x 14, Rączki około 18
nr:2070
irena
2021-06-10 22:29:02
jestem mega zadowolona

Sklep ogólnie
irena
2021-06-10 22:29:02
sklep ekstra polecam ja tez jesxcze bede do niego napewno wracac

Sklep ogólnie
Elzbieta
2021-06-08 15:35:25
Bardzo solidnie i ładnie wykonane kosze .Warto było czekać .Polecam i sama pewnie jeszcze kiedyś wrócę do tego sklepu

Sklep ogólnie
Agata
2021-05-25 12:36:50
Opinia pozytywna, produkty oryginalne, zgodne z zamówieniem, kontakt z firmą pozytywny, realizacja zamówienia sprawna. Polecam
Kosz piknikowy 40x28x25/41
nr:1973
JJ
2021-05-24 23:05:16
Polecam i koszyk i zakupy w tym Sklepie. Produkt został wysłany bardzo szybko i jestem zadowolony, z chęcią kiedyś powrócę do dalszych tutaj zakupów
Kosz na pościel i bieliznę łazienkowy także na dowolny wymiar. 40x25x60
nr:453
Anna
2021-05-14 12:08:00
Wszystko w porządku, wykonanie kosza na wymiar dokładne i solidne. Polecam.

Sklep ogólnie
Natalia
2021-05-13 16:46:26
Zakupiłam kosz maskujący butlę gazową. Kosz jest solidnie wykonany. Naprawdę świetna robota!!!

1 2 3 4 5 6 Dalej > [311] Koniec >>

Czy wiesz, że możesz obejrzeć wszystkie produkty na jednej stronie?

Polityka Cookies © Copyright 2002-2021 wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.