(391)
(412)
(78)
(141)
(106)
(68)
(104)
(186)
(118)
(30)
(20)
(42)
(14)
(11)
(6)
(28)
(16)
(43)
(6)
 wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
1 2 3 4 5 6 Dalej > [291] Koniec >>
produkt
imie/data opinia
Buda wiklinowa zamknięta 58x47wys. 47, średnica otworu 25.5 cm
nr:1472
Aneta
2019-12-28 22:16:57
Gorąco polecam. Super produkt w dobrej cenie. Ekspresowa przesyłka. Klatka dla kotów bardzo ładna i starannie wykonana.

Sklep ogólnie
Agnieszka
2019-12-22 16:54:14
Prześliczne kosze, naprawdę starannie wykonane. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i z czystym sercem mogę polecić sklep Wiklinowe Cuda. Dobry kontakt z p. Andrzejem, terminowa realizacja zamówienia, bezproblemowa dostawa. Pozdrawiam serdecznie
Skrzynka wiklinowa 50x35x15
nr:458
Izabela
2019-12-21 16:31:35
Kupiłam 10 skrzynek / szufladek przed świętami Bożego Narodzenia. Skrzynki są bardzo dobrze wykonane i przyszły w krótkim czasie. Można było śledzić drogę przesyłki. Firma godna polecenia.

Sklep ogólnie
Anna
2019-12-20 09:22:03
Realizacja ekspresowa, miły kontakt. Z pewnością zapamiętam sklep na przyszłość!
Kosz na pościel i bieliznę 50x40x60
nr:101
Anna
2019-12-20 09:22:03
Jestem zachwycona! Długo szukałam takiej oferty i możliwości zamówienia na wymiar. Kosz piękny. Będzie dobrze służył. Realizacja ekspresowa!
Szuflada, skrzynka z wikliny na dowolny wymiar i kolor. 50x30x15
nr:460
Karolina
2019-11-22 09:01:07
Kosze bardzo ładne, solidnie wykonane. Wymiary zgadzają się co do milimetra. Wielki szacunek dla polskich wytwórców rękodzieła. Z pewnością tu wrócę.

Sklep ogólnie
Anna
2019-11-21 10:35:49
Jestem zadowolona. Polecam. Szybka dostawa

Sklep ogólnie
Piotr
2019-11-12 20:57:01
Dobre ceny, indywidualny dobór rozmiarów, szybsza niż zapowiedziana wysyłka, dobry kontakt (dzwoniono do mnie z powodu awizowania i nie odebrania przesyłki w czasie mego wyjazdu). Polecam!
Kosz na pościel i bieliznę, uniwersalny także na wymiar. 70x37x35.
nr:450
Piotr
2019-11-12 20:57:01
Ładne, solidne wykonanie.

Sklep ogólnie
Jolanta
2019-11-10 10:57:23
Obsługa bardzo profesjonalna super kontakt z właścicielem.

1 2 3 4 5 6 Dalej > [291] Koniec >>

Czy wiesz, że aktualnie posiadamy w sprzedaży blisko 1500 produktów?

Polityka Cookies © Copyright 2002-2020 wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.