(391)
(412)
(71)
(132)
(106)
(60)
(99)
(186)
(118)
(28)
(20)
(32)
(14)
(11)
(6)
(24)
(0)
(37)
(0)
 wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
1 2 3 4 5 6 Dalej > [318] Koniec >>
produkt
imie/data opinia

Sklep ogólnie
Aneta M.
2022-05-06 23:51:08
Szczerze polecam. Profesjonalne, solidne, dokładne wykonanie i zgodne z ustalonym terminem. Ponadto bardzo staranny transport, kosze dobrze opakowane, dzięki czemu dotarły w pięknym stanie.

Sklep ogólnie
Anita
2022-04-21 11:26:46
Profesjonalne podejście sprzedawcy,szybka wysyłka,towar zgodny z opisem,bardzo dobrej jakości.Bardzo polecam ten sklep,na pewno wrócę.
Szuflada, skrzynka z wikliny na dowolny wymiar i kolor. 50x30x15
nr:460
Joanna
2022-04-19 16:52:03
Super!
Szuflada, skrzynka z wikliny na dowolny wymiar i kolor. 50x30x15
nr:460
Joanna
2022-04-19 16:52:03
Świetna robota!

Sklep ogólnie
Joanna
2022-04-19 16:52:03
Firma rzetelna, zamówienie otrzymałam przed planowanym terminem, koszyki dobrze wyplecione. POLECAM!!
Szuflada, skrzynka z wikliny na dowolny wymiar i kolor. 50x30x15
nr:460
Maryla
2022-04-12 21:07:25
Do kosza na bieliznę domówiłam mały koszyczek na artykuły kosmetyczne - razem wyglądają stylowo i pięknie

Sklep ogólnie
Maryla
2022-04-12 21:07:25
Solidna firma i szybko realizuje zamówione przedmioty; dobre wykonanie; stylowe artykuły z naturalnych materiałów z wikliny prezentują się wszędzie dobrze
Kosz na pościel i bieliznę. 30x30x60
nr:104
Maryla
2022-04-12 21:07:25
Zamówione artykuły są prześliczne, szczególnie kosz pięknie się prezentuje w nowej łazience- polecam wszystkim naturalne wyroby z wikliny
Skrzynka - szuflada  na dowolny wymiar. 20 x 25 wys. 12
nr:2359
Beata
2022-04-07 12:20:56
Produkty zgodne ze złożonym zamówieniem. Wszystko pięknie pasuje i świetnie wygląda. Mogę polecić z czystym sumieniem. Na tym zamówieniu pewnie się nie skończy.

Sklep ogólnie
Beata
2022-04-07 12:20:56
Kontakt z Firmą fantasyczny. Zainteresowanie ze strony sprzedającego też bardzo miłe. Polecam!!!

1 2 3 4 5 6 Dalej > [318] Koniec >>

Polityka Cookies © Copyright 2002-2022 wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.