(393)
(383)
(78)
(125)
(114)
(66)
(104)
(183)
(118)
(35)
(26)
(41)
(12)
(9)
(28)
(12)
(43)
(11)
 wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
<<  Pocz [1] < Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej > [266] Koniec >>
produkt
imie/data opinia
Kufer  prostokątny. 80x49x49
nr:2749
Martyna
2017-05-15 19:06:01
Towar zgodny z wymaganiami, serdeczny kontakt z pracownikami. Polecam
Mata wiklinowa zwijana. 300 x 150
nr:2651
Urszula
2017-05-12 21:08:27
Świetne wyroby wikliniarskie, bardzo szybka dostawa. Kochamy wiklinę, gdyż ma duszę.
Drzwiczki pojedyńcze w ramce na dowolny wymiar. xx
nr:3078
Mirosława
2017-05-11 22:06:26
Drzwiczki wykonane niezwykle solidnie według zamówionego przeze mnie wymiaru;dzięki temu idealnie pasują do miejsca w regale.
Mata, osłona  z wikliny pełnej korowanej. 120 x 80
nr:2512
Mirosława
2017-05-11 22:06:26
Mata wiklinowa bardzo ładna także idealnie 'trzyma wymiar'- co jest dla mnie ważne bo będzie służyła jako zagłówek do łóżka.

Sklep ogólnie
Mirosława
2017-05-11 22:06:26
Ogólnie ,po raz kolejny jestem bardzo zadowolona ze sklepu p.Andrzeja i jego wyrobów.Wysoka jakość rękodzieł ,dotrzymywanie umówionego terminu wykonania,bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka kurierska to cechy które powodują,że zawsze z czystym sumieni
Uwaga: Dowolny kosz pomalowany na dowolny kolor. xxx
nr:2567
Jarek
2017-04-27 21:44:14
Bardzo dobrze i precyzyjnie wykonane kosze na zamówienie. Bardzo dziękuję
Kosz na pościel i bieliznę. 35 x 35 wys. 60
nr:2356
Halina
2017-04-25 13:42:51
Dziękuję, właśnie o to mi chodziło

Sklep ogólnie
Halina
2017-04-25 13:42:51
Jestem bardzo zadowolona z wyrobu i szybkiej realizacji zamówienia. Polecam sklep
Oplotka uchwyt  oprawka rogożynowa na szklankę 6, średnica w środku ok. 6,5
nr:437
Urszula
2017-04-23 17:03:20
Koszyczki dotarły do mnie bardzo szybko. Są takie jak na zdjęciu czyli bardzo ładne. Jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi przez sklep
Walizki wiklinowe 40x27x18,wewnątrz 35x22x14
nr:1906
Ela
2017-04-21 10:06:11
Bardzo fajne i dobrze wykonane pudełko. Myślę, że lepiej, żeby można je było w pełni otworzyć (żeby klapa odchodziła zupełnie do tyłu), ale dzieki dołączonemu patyczkowi można przytrzymać wieko (jak fortepian) oraz zamknąć, żeby sie nie otwierało.

<<  Pocz [1] < Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej > [266] Koniec >>

Polityka Cookies © Copyright 2002-2017 wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.