(393)
(383)
(78)
(125)
(114)
(66)
(104)
(183)
(118)
(35)
(26)
(41)
(12)
(9)
(28)
(12)
(43)
(11)
 wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
<<  Pocz [1] < Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej > [266] Koniec >>
produkt
imie/data opinia
Walizki wiklinowe 30x22x14, wewnątrz 26x15x12
nr:1904
Ela
2017-04-21 10:06:11
Bardzo fajne i dobrze wykonane pudełko. Myślę, że lepiej, żeby można je było w pełni otworzyć (żeby klapa odchodziła zupełnie do tyłu), ale dzieki dołączonemu patyczkowi można przytrzymać wieko (jak fortepian) oraz zamknąć, żeby sie nie otwierało.

Sklep ogólnie
Ela
2017-04-21 10:06:11
Bardzo lubię Państwa sklep i już kilkakrotnie tu kupowałam.
Kosz na pościel i bieliznę, uniwersalny także na wymiar. 70x37x35.
nr:450
AnnaL
2017-04-14 11:40:17
Kosz zrobiony pod wymiar jest super. Tak jak chciałam. Czas realizacji krótszy niż w umowie. Dostałam super gratis - malutki koszyczek, dla którego znalazłam zastosowanie jako miejsce gdzie przechowuje wafle pod kubki. Stoi zawsze na stole. Polecam!!!!Z m

Sklep ogólnie
AnnaL
2017-04-14 11:40:17
Sklep super, jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam. Bardzo dobry i szybki kontakt.
kosz rogożynowy 46x18 , wys. 29/48
nr:2070
Beata
2017-04-09 08:54:27
Bardzo szybka realizacja zamówienia, produkt doskonałej jakości, zgodny z opisem.
Koszyczek ołówkowy 12x9x9/14
nr:1978
Maria
2017-04-06 16:21:16
Po wielu bezowocnych poszukiwaniach wiklinowego "kubka" na szczotki i grzebienie trafiłam na ten produkt. Jestem bardzo zadowolona - koszyczek na zdjęciu wygląda niepozornie, w rzeczywistości prezentuje się rewelacyjnie.
Gazetnik 30 x 13 wys. 30
nr:2949
Maria
2017-04-06 16:21:16
Towar zgodny z zamówieniem. Gorąco polecam firmę.
Taca na sztućce. 29 x 11.5 x 5 dno wew. 26 x 8.5
nr:2863
Maria
2017-04-06 16:21:16
W sklepie robię zakupy po raz drugi i jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z zamówieniem. Na pewno będę polecać tę firmę.

Sklep ogólnie
Maria
2017-04-06 16:21:16
Od ładnych paru lat firma trzyma poziom: bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, ładne, solidnie wykonane produkty - jednym słowem: dbałość o klienta w każdym calu! :)
Skrzynka - szuflada.  22 x 35 x 19
nr:1446
Aneta W.
2017-04-04 11:10:47
Kosze piękne , wymiary jak w zamówieniu. Wszystko OK . Polecam

<<  Pocz [1] < Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej > [266] Koniec >>

Czy wiesz, że możesz obejrzeć wszystkie produkty na jednej stronie?

Polityka Cookies © Copyright 2002-2017 wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.