(391)
(412)
(78)
(146)
(114)
(68)
(104)
(186)
(118)
(30)
(26)
(42)
(14)
(11)
(6)
(28)
(16)
(43)
(8)
 wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
1 2 3 4 5 6 Dalej > [281] Koniec >>
produkt
imie/data opinia

Sklep ogólnie
Lidka
2018-12-16 19:02:23
Produkty zgodnie z zamówieniem, polecam zakupy w tym sklepie

Sklep ogólnie
Sylar
2018-12-04 00:48:12
Zakupione koszyki spełniają moje oczekiwania. Przydałaby się jeszcze wersja z większą średnicą (7), dla szerszych szklanek. Jeśli się taka pojawi, to wrócę z zakupami.
Skrzynka - szuflada z wikliny. 22 x 35 x 19
nr:1446
Magda
2018-11-28 13:58:22
Rewelacyjna jakość, idealne dopasowanie oraz świetne wykonanie, którego na próżno szukać w sklepach sieciowych. Polecam!

Sklep ogólnie
Magda
2018-11-28 13:58:22
Sklep godny polecenia. Zlecenia zrealizowane terminowo i uczciwie. Ceny również uważam za bardzo przystępne biorąc pod uwagę jakość produktów.
Skrzynka - szuflada z wikliny. 22 x 35 x 19
nr:1446
Magda
2018-11-28 13:58:22
Rewelacyjna jakość, idealne dopasowanie oraz świetne wykonanie, którego na próżno szukać w sklepach sieciowych. Polecam!
Kosz na pościel i bieliznę 30x25x70
nr:1614
Magda
2018-11-28 13:58:22
Świetny kosz. Doskonałe wykonanie z dbałością o detale. Polecam!
Walizka 30 x 20 x 13 , wewnątrz: 26x15x12
nr:1576
Kasia
2018-11-21 14:28:51
Wszystko Ok,szybka wysyłka,bardzo ładne produkty.
Kosz na pościel i bieliznę. 30x30x60
nr:104
Anna
2018-11-20 12:57:16
Wyrób I klasa -:) taki jakiego oczekiwałam
Drzwiczki skrzydełkowe w ramce , na dowolny wymiar. xx
nr:3075
Dorota
2018-11-14 06:27:09
Solidna robota. Polecam

Sklep ogólnie
Danuta
2018-11-13 18:11:15
Zamowilam 5 koszykow na wymiar - realizacja wrecz ekspresowa! Wykonanie solidne, estetyczne! Przy tym bardzo mily Pan 😊 Polecam chetnym!

1 2 3 4 5 6 Dalej > [281] Koniec >>

Czy wiesz, że wszytkie produkty możesz zobaczyć na żywo tutaj?

Polityka Cookies © Copyright 2002-2018 wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.